Reparació de pianos

El piano és un instrument estructuralment complexe. La seva sonoritat flueix a partir de l’execució d’un mecanisme intern on intervenen eixos mòbils, molles, feltres…

Amb el pas del temps es pot donar el cas de que alguns d’aquests petits components es vagin deteriorant.

Això es pot manifestar en un mal funcionament de la maquinària fent que pugui haver martells que no retornen, tecles que es queden enganxades, pedals que no funcionen…

A Quatre40 detectem i reparem el problema de forma ràpida i eficaç… i recordi, li oferim pressupost sense compromís!

Reparació de Pianos a Quatre40

A Quatre40 ens encarreguem de la reparació de pianos verticals i pianos de cua de qualsevol fabricant. La reparació de pianos és necessària no solament per a obtenir el millor so sinó també per a conservar l’aparença de l’instrument.

La reparació de pianos inclou també el posterior ajust del to i la freqüència i l’afinació de l’instrument. La reparació de pianos a vegades implica solament petits treballs estètics i de so, encara que a vegades significa també substituir peces desgastades i en mal estat.

Per exemple els martells de feltre del piano tendeixen a endurir-se amb el temps, a mesura que el feltre es comprimeix pels impactes repetits sobre la corda. A més d’endurir-se en el martell també es formen solcs en els punts de contacte amb les cordes, la qual cosa afecta de manera clara al to d’aquesta corda. Aquells martells més endurits produeixen un to més intens, que en última instància pot arribar a ser aspre i inapropiat.

 

Contacta ara

Regulació de pianos a Barcelona

La regulació és el procès d’ajustament de tots els components del piano.

Amb la regulació es poden millorar molts aspectes del tacte i so del piano, com:

  • La pulsació.
  • Velocitat de repetició.
  • Transmisió d’energia.
  • Neteja interna.

La regulació de tots aquests aspectes significarà ajudar a millorar la sonoritat i tacte del piano.

A Quatre40 ens ocupem de treure el màxim rendiment de la maquinària del seu piano.

Contacta ara