Què és un piano vertical?

Els pianos verticals, també coneguts a vegades com a pianos de columna o alçats, són la versió compacta d’un piano, ja que el marc i les cordes de l’instrument són verticals i es troben davant del pianista, ocupant molt poc espai en comparació amb un piano de cua. Els pianos verticals també són generalment més econòmics que els pianos de cua, i estan orientats a l’ús domèstic, així com en esglésies, escoles, conservatoris de música i cursos de música en l’àmbit universitari, com ara instruments d’assaig i pràctica.

S'estan mostrant 9 resultats

Com funciona un piano vertical?

Als pianos verticals, els martells es mouen horitzontalment i tornen a la seva posició de repòs mitjançant ressorts. Els pianos verticals amb marcs inusualment alts i cordes llargues, a vegades s'anomenen pianos de cua verticals.

Quins avantatges ofereix un piano vertical Kawai?

A Quatre40 disposem de diversos models de piano vertical de la marca Kawai, el reputat fabricant japonès de pianos. Et podem assessorar per trobar el piano vertical que millor s'adapti a les teves necessitats, tan de rendiment com de pressupost. Vina a la nostra botiga i prova els diferents models de pianos verticals que tenim en exposició per trobar aquell que ofereixi exactament el rendiment que necessites.

Quines són les característiques dels pianos acústics Kawai?

La marca japonesa Kawai fabrica pianos des de fa més de 90 anys. Durant tots aquests anys no ha parat d'innovat amb materials i procediments que han fer que els seus pianos aportin una sonoritat dolça, equilibrada i precisa.

Quin tret diferencial tenen els pianos acústics verticals de la sèrie K de Kawai?

La sèrie K de pianos verticals es caracteritza per venir muntats amb la prestigiosa maquinària Milennium III. Aquesta utilitza components d'ABS carboni que són molt pot susceptibles als canvis de temperatura i humitat. D'aquesta manera s'aconsegueix una major estabilitat.

Quines característiques tenen els mobles de la sèrie K?

Els mobles de pianos de la sèrie K es caracteritzen per la tapa amb sistema de caiguda lenta, el faristol ample, les potes davanteres i rodes. Les alçades dels models de pianos venen compreses a partir dels 114 cm (K200) fins als 134 cm (K800).

Quins són els pianos verticals d'estudi de la marca Kawai?

Kawai te dos models considerats d'estudi. El K15 de 110 cm d'altura i el ND21 de 120 cm d'altura.

Kawai fabrica pianos acústics amb sortida d'auriculars?

Sí. La majoria de models de la marca Kawai es poden demanar amb el sistema ATX4. Aquest et dona l'opció de tocar amb auriculars sense molestar a la gent que t'envolta.
També hi ha models que es poden demanar amb el sistema Aures. Amb aquest es pot baixar el volum del piano sense fer falta auriculars.