Compra pianos digitals amb tecla contrapesada.

Els pianos digitals es caracterítzen pel teclat contrapesat que imita el pes dels martells d’un piano acústic. La marca Kawai proporciona pianos amb diferents tipus de pulsació.

Els pianos de la gama Concert Artist no només treballa amb contrapesos sinó que fa servir la fusta en els seus teclats per a què l’experiència sigui lo més realista possible.

La popular sèrie CN disposa de la pulsació RHIII amb imitació de martells regulats, triple sensor y disseny resistent.

Kawai ofereix models de piano digital amb moble o portàtils adaptant-se a qualsevol de les necessitats dels seus clients.

S'estan mostrant 15 resultats

Prestacions electròniquess dels pianos digitals.

Els pianos digitals estan dissenyats per a oferir als seus usuaris les sensacions més realistes imitant el pes i sensibilitat dels teclats dels pianos acústics.

A part aporten utilitats molt interessants com el fet de que pots baixar el volum o tocar amb auriculats. A part de varis sons de pianos trobaràs gran quantitat d'instruments i la possibilitat de modificar-los. Amb la connexió bluetooth podràs enllaçar el teu piano amb altres aparells.  També porten sistemes de gravació per poder enregistrat les teves cançons.

Consulta quin es el piano digital de Kawai que més s'adapta a les teves necessitats.

Que és un piano digital?

El piano digital és un instrument musical electrònic que imita la sonoritat, tacte i pulsació del piano acústic. Consta de 88 tecles (com un piano acústic) contrapesades que ofereixen les mateixes sensacions físiques que se senten al tocar un piano convencional. Això els fa força apropiats per a iniciar-se al món del piano i aporten avantatges rellevants com les de mesures més reduïdes, menys cost i la possibilitat de regular el volum. Val a dir que per a estudiants avançats és recomanable la transició cap a el piano acústic ja que aquest aporta propietats sonores i de textura que l'instrument digital no poc oferir.

Que és millor, un piano digital de moble fixe o portàtil?

La marca japonesa Kawai ofereix pianos digitals de tecla contrapesada en format de moble o portàtils. En termes generals les opcions de piano fixe tenen millor sonoritat ja que al ocupar més espai els altaveus que venen muntats són de més diàmetre. Al tractar-se d'un instrument de 8 octaves el piano emet freqüències molt baixes i d'altres de molt altes. La grandària de l'altaveu pot afavorir que l'emissió de tot aquest gran àmbit freqüències es desenglupi de manera més natural. A part, els pianos de moble porten tres pedals i tapa.

El gran avantatge del piano portàtil és que ocupa molt menys espai i que es pot transportar fàcilment per lo que és força interessant per a persones que el vulguin moure amb freqüència. Els altaveus acostumen a ser més limitats ja que estan integrats en el mateix teclat. Acostumen a portar de sèrie un sol pedal.

S'han d'afinar els pianos digitals?

No, no s'han d’ afinar. És tracta d’un aparell electrònics. No te cordes ni martells. Li hem de donar l’ús habitual d’un aparell electrònic.

Es pot regular el volum?

Si què es pot. Pots tocar el piano al volum que decideixis. També s’hi poden connectar uns auriculars

Oferiu opcions de finançament?

Sí, podem oferir-te la millor opció de finançament i que s’adapti a les teves necessitats.