Què són els pianos de cua?

Els pianos de cua són el tipus de piano per antonomàsia, oferint una qualitat de so i rendiment acústic una mica per sobre dels pianos verticals. En els pianos de cua, el marc i les cordes són horitzontals, i les cordes s’estenen perpendicularment, allunyant-se del teclat. El martell es troba a sota de les cordes i s’utilitza la mateixa gravetat com a força per retornar al martell a un estat de repòs després d’haver tocat la corda.

S'estan mostrant 10 resultats

Tipus de pianos de cua

Hi ha moltes mides de piano de cua, des dels més petits que difícilment mesuren 1,5 metres de distància, fins als denominats grand concert, que poden arribar a mesurar 3 metres. Visita'ns a la nostra botiga del Carrer Providència 37, al barri de Gracia de Barcelona, i t'assessorarem sense compromís sobre el tipus de piano de cua que s'adapta al que estàs buscant. Posa't en contacte amb nosaltres ara.

Quines són les característiques dels pianos acústics Kawai?

La marca japonesa Kawai fabrica pianos des de fa més de 90 anys. Durant tot aquest temps no ha parat d'innovat amb materials i procediments que han fer que els seus pianos aportin una sonoritat dolça, equilibrada i precisa.

Quines games de piano de cua te la marca Kawai?

Kawai te tres games de piano de cua, la sèria GL, la seria GX i la sèrie SK.
La sèrie GL és la gama d'estudi que aporta una fantàstica relació qualitat preu. Ja ve muntada amb la maquinària Milennium III.
La sèrie GX és la gama que utilitza la millor selecció de materials per als seus components.
La sèrie SK és la gama alta de Kawai. Aquesta es fabrica de manera molt exclusica i artesanal.

Quines són les allargades dels pianos de cua Kawai?

La marca Kawai te pianos de cua amb allargades que van des 153 cm (GL10) fins als 229 cm (GX7).

Kawai fabrica pianos acústics amb sortida d'auriculars?

Sí. La majoria de models de la marca Kawai es poden demanar amb el sistema ATX4. Aquest et dona l'opció de tocar amb auriculars sense molestar a la gent que t'envolta.
També hi ha models que es poden demanar amb el sistema Aures. Amb aquest es pot baixar el volum del piano sense fer falta auriculars.