Un piano de cua consisteix en més de nou-mil peces de precisió fetes a mà amb fustes fines, metalls rígids, fibres suaus, compostos de resina i altres innumerables materials. Simplement muntar cada component per formar part d’un piano és, en si mateix, una fita immensa.

Mostra 1–16 de 19 resultats

El procés d’elaboració artesanal i la transposició de dits materials creen un instrument de precisió capaç d’expressar delicades emocions, que il·lumina magnífiques sales de concert i que sona amb una veu única. És un procés que requereix una cerca apassionada per la excel·lència duta a terme per generacions de coneixement i mestria.

A Kawai, aquest procés es coneix com l’art del piano.

Importància dels pianos Kawai

Kawai és un dels fabricants de pianos més importants del món. La companyia es va fundar a Hamamatsu, Japó, l'any 1927 de la mà de Koichi Kwaia, un aprenent de Torakusu Yamaha. Aquest va ser precisament qui, anys més tard, va fundar la companyia de pianos Yamaha (ara integrada a la multinacional Yamaha Corporation). Des dels anys 70, Kawai ha sigut pioner en l'ús de materials alternatius per a millorar la consistència, estabilitat i rendiment dels seus pianos. A Quatre40, tenim àmplia experiència en la venda i reparació de pianos Kawai a Barcelona, una de les marques de piano més prestigioses del món.

Tipus de pianos Kawai

Kawai fabrica els dos tipus de piano més comuns del mercat: pianos de cua – també denominats grand pianos i pianos verticals més orientats a l'ús domèstic, ja que ocupen molt menys espai que un grand piano. Kawai també està especialitzat en la fabricació de pianos digitals, perfectes per a transportar i instal·lar a qualsevol lloc. Si estàs pensant a comprar un piano Kawai a Barcelona, vine a veure'ns a Quatre40 i t'assessorarem sense compromís, tant si estàs pensant en un instrument nou o en un d'ocasió.

Tipus de pianos nous