Compra pianos d’ocasió amb garantia Quatre40

Com que som tècnics entenem de pianos. Per això també tenim un apartat a la botiga dedicat al piano d’ocasió. Pianos usats, seleccionats personalment per nosaltres i amb una posada a punt garantida per Quatre40. D’aquesta manera podràs gaudir de pianos ideals per a l’estudi a un preu inigualable! Evidentment, tots els instruments venen amb dos anys de garantia.

S'estan mostrant 3 resultats

Troba pianos de segona mà

A Quatre40 podràs trobar un ampli ventall de pianos d’ocasió. Ens esforcem per oferir diverses opcions que puguin satisfer des de a les persones que es vulguin iniciar al món del piano fins als estudiants més avançats.

La nostra exposició de pianos d’ocasió està en constat renovació. Són pianos de segona mà que nosaltres mateixos adquirim de particulars. Els fem una exhaustiva revisió per assegurar-nos que poden donar una llarga vida útil. Ens fixem sobre tot en la maquinària, estat dels martells i afinació. Abans de revendre’ls els netegem internament, afinem i lubriquem.

A la nostra botiga podràs trobar des de pianos d’estudi fins a pianos de cua.

Consulta sense compromís els pianos que tenim i vine a provar-los sense compromís! Estem al carrer providència 37 de Barcelona.

Preguntes freqüents sobre els pianos d'ocasió

Que són els pianos d'ocasió?

Els pianos d'ocasió són instruments de segona mà que estan a la venda després d'haver estat sotmesos a un procès de neteja, regulació i afinació.

D'on provenen aquests pianos?

Els pianos d'ocasió que tenim a la botiga provenen de particulars. Abans d'aquirir-los els anem a mirar, provar i analitzar. Només ens quedem pianos que estiguin en un estat òptim per a oferir un servei musical òptim.

Tenen garantia?

Oferim els nostres pianos amb un any de garantia.

Es pot instal·lar un sistema silenciador en un piano d'ocasió?

Sí, de fet oferim condicions econòmiques especials per a les instal·lacions de sistemes de silenciador en els nostres pianos d'ocasió.