Kawai ND-21

Piano Kawai ND-21

El Kawai ND21 ofereix la projecció sonora, dolçor i precisió característiques de pianos de més de 120 cm a un preu molt ajustat. Es tracta d’un instrument especialment promocionat perquè, sense rebaixar la qualitat, ofereixi una molt bona relació qualitat-preu.

  • Mecanisme Ultra-Responsibe amb components d’ABS Sytran.
  • Tapa harmònica d’avet massís.
  • Ferratges platejats.
  • Amb rodes.

Mesures del piano:

  • Altura 121 cm
  • Profunditat 58 cm
  • Ample 150 cm
  • Pes 215 Kg

Preu Orientatiu: 4.290€

Descripció

Piano Kawai ND21

El piano de paret Kawai ND21 ofereix un valor incomparable amb una pulsació, sonoritat i durabilitat excepcionals amb una relació qualitat preu increïble.

Es caracteritza per tenir una tapa harmònica massissa i incorporar el mecanisme exclusiu de Kawai Ultra Responsive. La marca japonesa combina una llarga experiència en la fabricació d’instruments amb una innovadora tecnologia reconeguda arreu del món.

Maquinària Ultra-Responsive.

L’ND21 incorpora una exclusiva maquinària que compta amb els mànecs de martells de fusta massissa i els feltres dels caps de martell fets al 100% de llana. El seu exclusiu disseny aconsegueix una òptima sonoritat i un funcionament de llarga durabilitat. Els rails d’alumini d’aquesta maquinària ajuda  a obtenir una major estabilitat davant de canvis climàtics, variacions de temperatura i humitat. També són utilitzats materials com l’ABS que és extremadament resistent i estable.

 

Disseny monocrom.

El piano ND21 presenta un moble de disseny sobri i angular, amb farrNatges comats de color plata. El marc i la tapa harmònica són de color negre creant així una impressió moderna i sofisticada.

Tapa harmònica d’avet massís.

La tapa harmònica és un dels components més importants del piano ja que és el que fa que la sonoritat s’amplifiqui. Per tant els materials i la construcció afecten directament a la qualitat del volum i el to. La tapa harmònica de l’ND21 amb avet de veta recta d’alta qualitat. Aquesta fusta passa per una curosa elecció i està provada per a sobrepassar la exigència de ressonància de Kawai.

ESPECIFICACIONS ND21
ALT 121 cm
PROFUND 58 cm
AMPLE 150 cm
PES 215 Kg
MECANISME ULTRA-RESPONSIVE ACTION
TAPA HARMÒNICA PEÇA MASSISSA
BARATGE 4
CLAVILLES NIQUEL PLATEJAT