Kawai KDP120

Piano Kawai KDP120

Característiques del piano:

  • Pulsació: Reponsive Hammer II (RHCompact II)
  • 3 sensors.
  • Polifonia 192
  • PianoRemote y PiaBookPlayer
  • Tècnic Virtual
  • Bluetooth
  • Sortides USB, Midi i Auriculars
  • 3 pedals
  • Tapa

PREU ORIENTATIU: 1.050 €

 

 

Category:

Descripció

Kawai és una fàbrica de pianos amb més de 90 anys d’experiència que tot i mantenir processos de fabricació artesanals no deixa d’innovar amb noves tècniques que apropen els seus instruments electrònics a sensacions pròpies de pianos clàssics. L’experiència acumulada permet als enginyers de Kawai poder desenvolupar instruments digitals apropiats per a l’estudi de pianistes de tots nivells i estils. El KDP120 de Kawai és un nou piano electrònic que combina el contrapès graduat de les seves tecles amb una sonoritat realista de piano de cua presa de les mostres dels grans pianos de cua de la pròpia marca. La relació qualitat preu  és un afegit d’aquest instrument que te un cost per sota dels mil euros. Connectivitat Bluetooth, lliçons d’autoaprenentatge, gravadora integrada y prestacions com el metrònom o poder tocar amb auriculars fa d’aquest model un dels més atractius de la gama.

Totes les prestacions materialitzades amb un format de moble fixe amb tres pedals i tapa de teclat presentat en tres tipus d’acabat, negre, palissandre o blanc.

Sonoritat de piano de cua Kawai

 La sonoritat del piano Kawai KDP120 està aconseguida per mitjà de la captura del so real del piano de cua de concert Kawai SK- EX, uns dels més aclamats pianos de construcció artesanal del mercat. Cada una de les seves 88 tecles s’han enregistrat, analitzat y reproduït per mitjà de la tecnologia Harmonic Imaging que garanteix una grata experiència a l’hora de tocar el piano

 

 Mecanisme de piano RHCII

El model KDP120 de Kawai està dissenyat per a emular la pulsació característica de un piano de cua acústic. El seu mecanisme és robust, sense molles i el precís sistema de detecció de martells asseguren una sensació de pulsació suau, natural i autèntica.

Connexió Bluetooth MIDI

La prestació integrada de connectivitat MIDI Bluetooth KDP120 permet la comunicació inhalàmbrica de l’instrument amb dispositius intel·ligents. Es pot fer servir l’app PianoRemote de Kawai o ampliar la funcionalitat amb altres menes d’app.

PULSACIÓ Responsive Hammer Compact II (RHCII)
FONT DE SO Harmonic Imaging (HI)
NÚMERO DE SONS 15
POLIFONIA 192 notes
REVERBERACIÓ Room, Lounge, Small Hall, Concert Hall, Live Hall, Cathedral, Off
GRAVACIÓ INTERNA Possibilitat de gravar 3 cançons.  10.000 de capacitat
LLIÇONS INCORPORADES Alfred, Beyer, Burgmüller i cançons de lliçons de Czerny
METRÒNOM ¼, 2/4, ¾. 4/4, 5/4, 3/8, 6/8 Tempo de 10 – bpm
MODES DE TECLAT Dual, quatre mans
CANÇONS INTERNES Demo: 15 temes Concert Magic: 40 temes
TÈCNIC VIRTUAL Mode Simple: 10 presets Mode avançat: 13 paràmetres (amb App Piamo Remote)
FUNCIÓ MIDI Bluetooth MIDI, Transmit MIDI Program Change, MIDI Channel, Local Control, Multi-timbral Mode
PEDALS Sustain, soft i sostenuto
CONNECTORS USB to host, Auriculars x 2
CONSUM D’ENERGIA 15 W
TAPA DE TECLAT Tipo lliscant.
ACABATS Palissandre, Negre o Blanc
DIMENSIONS 136 CM x 40,5 cm x 85,5 cm
PES

37 Kg

 

Preguntes freqüents sobre el Kawai KDP120

Quines avantatges aporta el model KDP120 de Kawai?

El KDP120 és el primer piano de la marca Kawai que ve muntat en un suport fixe. Aquesta estructura li dona una gran estabilitat i fa que sigui un instrument que ve de sèrie amb els tres pedals típics del piano de cua, el Sustain, el Soft i els sostenuto. També cal destacar que és un model que porta una tapa del teclat lliscant. La seva amplificació inferior amb altaveus de dotze cm fa que la sonoritat flueixi de manera natural tant en els baixos com en els aguts. Les seves dimensions reduïdes el fan apte per a qualsevol llar. El podreu trobar en tres acabats, negre, blanc o palissandre.

Quines avantatges tenen els pianos digitals?

De les prestacions més destacades dels pianos digitals destaquen la de poder graduar el volum o tocar amb auriculars. Això et permet tocar a qualsevol hora del dia o de la nit.

També porta prestacions electròniques interessants com les de diferents sons, gravador o metrònom.