Kawai GL-40

El pianos Kawai GL-40 és un pianos de cua dels més destacats de tota la tenda amb uns acabats de color blanc i negre.

Piano Kawai GL-40

Mesures del piano:

  • Llarg: 180 cm
  • Ample: 152 cm
  • Alt: 102 cm
  • Pes: 324 Kg

Acabats del piano:

  • Negre Polit
  • Blanc Polit

 

Descripció

PIANOS DE CUA KAWAI

Durant més de 90 anys, Kawai ha estat l’arquitecte de el piano modern mantenint-se a l’avantguarda amb idees revolucionàries i amb l’ús de materials d’última generació per fomentar l’art de la fabricació de pianos. Basant-nos darrere nou dècades d’experiència i tradició, la nostra última tecnologia ens ha permès aconseguir una pulsació i un so extraordinari, reconegut mundialment per la seva impressionant estabilitat. Aquesta és la diferència de Kawai que escoltaran i sentiran durant molts anys.

CLASSIC KAWAI

La sèrie de pianos de cua GL posseeix totes les qualitats essencials, que han fet dels pianos KAWAI l’elecció preferida dels pianistes i professors durant generacions. És concebuda amb una finalitat: Oferir una pulsació amb un to excepcional i durador.

PULSACIÓ

El mecanisme Millennium III: Una consistència a llarg termini de la pulsació només es pot aconseguir gràcies a un disseny intel·ligent amb els materials més avançats. El mecanisme Millennium III compta amb components d’ABS-Carboni, un material compost creat mitjançant la combinació de la fibra de carboni amb el nostre famós ABS Styran. Aquest és increïblement resistent i rígid, el que permet a la fabricació de peces més lleugeres sense sacrificar la solidesa. El resultat és un mecanisme de percussió més fort i ràpid amb major potència, millor control i estabilitat que els convencionals de fusta.

Les tecles més llargues

Les tecles més llargues fan que la digitació sigui més senzilla, i proporcionen una resposta més uniforme en tota la seva superfície. Un major perfil i longitud dels reforços de guies centrals augmenten la rigidesa proporcionant el traspàs òptim d’energia així com una major potència.

El to.

Els pianos de cua són reconeguts per l’expressivitat de la seva entonació i l’extens rang dinàmic que permet als pianistes expressar-se amb facilitat i passió. La força del pianíssimo. Una de les característiques més interessants d’un bon piano és el rang dinàmic la capacitat de tocar tant fortissimos eixordadors com delicats pianíssimos. La superioritat tecnològica del el mecanisme de percussió Millennium III es fa evident gràcies a la seva extraordinària capacitat per crear el pianissimo perfecte. Amb la tecnologia de la sèrie GL: “Com més es xiuxiueja, més clar es parla”.

Tapa harmònica cònica de peça massissa.

La tapa harmònica és el cor de el piano. La seva funció és transformar les vibracions de les cordes en un to potent i ressonant. Kawai utilitza únicament taulers tallats a partir de quarts de tronc de peça massissa per fabricar les tapes harmòniques de la sèrie GL. A més tenen forma cònica per oferir el grau exacte de ressonància en cada punt. Per a la sèrie de pianos de cua GL únicament es seleccionen les tapes harmòniques que compleixen o superen els nostres estrictes estàndards de qualitat.

Pont de fusta massissa.

Els ponts transmeten les vibracions de les cordes a la tapa harmònica. En la sèrie GL estan fabricats amb fusta d’auró o de faig massissa i acuradament ajustats i aparellats amb l’arpa per a una perfecta pressió de les cordes i un òptim traspàs tonal.

Resistència.

La resistència permet que el piano exerceixi perfectament la seva funció durant molts anys. La sèrie GL es fabrica amb unes exigències extraordinàries per poder resistir tots els rigors a llarg termini.