Afinació de pianos a Barcelona

Demana pressupost per a afinar el teu pianos contacta’ns:

Tel. 93 158 02 03

Mòbil: 680 38 60 94

mail: info@quatre40.com

El piano acústic és un instrument que consta de més de 200 cordes sotmeses a una gran quantitat de tensió. El fet de no afinar-lo durant un llarg període de temps pot suposar una baixada general d’aquesta i com a conseqüència pot causar una sèrie de problemes en el bon funcionament de l’instrument.

D’entre els factors que poden desestabilitzar l’afinació destaquen la freqüència d’us, canvis de climatologia i possibles transports del piano.

Desde Quatre40 suggerim que realitzi com a mínim una afinació a l’any del seu piano acústic. D’aquesta manera aconseguirà un bon funcionament i li donarà més llarga vida a l’instrument.

A Quatre40 li oferim el servei d’afinació i manteniment del seu piano a preus molt ajustats amb descomptes especials per escoles de música i els seus alumnes.

Afinació de pianos

L’afinació de pianos és l’acte d’ajustar la tensió de les cordes d’un piano acústic perquè els intervals musicals entre les cordes estiguin afinats. L’afinació precisa del piano requereix avaluar la interacció de la vibració entre les notes, que és diferent per a cada piano, per la qual cosa en la pràctica requereix tons lleugerament diferents de qualsevol estàndard teòric. És a dir: la vibració d’una corda pot afectar la vibració de les cordes contigües, afectant el seu so.

Hi ha moltes variables que afecten la tensió de les cordes i per tant al so del piano. La més destacable és la humitat relativa, les variacions de la qual poden alterar el so de l’instrument. El procés d’afinació de pianos ha de realitzar-lo un professional qualificat. La majoria de fabricants recomanen afinar els pianos dues vegades a l’any. A vegades també pot ser necessari afinar els pianos després d’operacions de transport i manipulació de l’instrument. En Quatre40 tenim àmplia experiència en l’afinació de pianos: hem afinat pianos per a concerts de tota mena, escoles de música i fins i tot en creuers atracats en el port de Barcelona. Confia en Quatre40 per a afinar els teus pianos.

 

Contacta ara