Aquesta setmana hem rebut una unitat del model de piano vertical Kawai ND21.

El piano vertical ND21 ofereix un valor incomparable de so, pulsació i durabilitat excepcionals. A més de la tapa harmònica sòlida, l’ND21 incorpora el mecanisme exclusiu de Kawai Ultra Responsive, combinant una fabricació de llarga experiència i una innovadora tecnologia aclamada internacionalment per a oferir tant una tonalitat com una pulsació impressionant i duradora.

Mecanisme Ultra – Responsive i Martells de qualitat.

L’ND21 incorpora l’exclusiu mecanisme Ultra-Responsive, amb els mànecs de martell de fusta massissa i els feltres del cap dels martells fets 100% de llana, dissenyats per aconseguir una sonoritat òptima i un funcionament durador. Per fer la maquinària resistent a canvis climàtics, variacions de temperatura i humitat, Kawai ha sigut pioner en l’ús de rails d’alumini en la barra de la maquinària i a la barra de descans dels martells així com usant components de precisió en ABS, material molt estable i resistent.

Disseny monocrom.

Situat en el punt central del mobiliari, un piano es considera element essencial de qualsevol emplaçament. Amb acabats de color plata, el marc i la tapa harmònica de color negre, l’ND21 crea una impressió moderna y sofisticada que enalteix l’ambient cultural de qualsevol sala o habitació on es trobi.

Tapa harmònica d’avet massís.

La tapa harmònica i les costelles són considerats d’entre els components més importants per la sonoritat d’un piano. Tant els materials utilitzats com la forma de muntatge afecten a la qualitat del volum i del to. La tapa harmònica de l’ND21 es fabrica amb avet de veta recta de la millor qualitat, escollit de manera curosa i  provat per a superar els exigents criteris de ressonància de Kawai, assegurant un registre dinàmic excepcional i un equilibri tonal inusual per tot l’àmbit de so.

En conclusió, el piano Kawai ND21 ofereix una extraordinària relació qualitat preu en un model de 121 cm.

KAWAI ND21.

  • Preu 3990 €
  • Inclou banqueta.
  • Altura 121 cm
  • Amplada 150 cm
  • Profunditat 58 cm
  • Pes 215 Kg

Prova’l sense compromís!

Podeu contactar al 931580203 o a info@quatre40.com