Piano Híbrid Kawai NV5

El Novus NV5 és la barreja perfecta entre tradició i innovació. Un impressionant instrument híbrid que combina un mecanisme real de teclat acústic, i el mecanisme de apagadors, amb les últimes tecnologies de so digital i amplificació. Dissenyat i testejat per i per a pianistes professionals, el NV5 proporciona la inequívoca sensació d’estar tocant un instrument acústic de primera gamma, amb tots els avantatges d’un modern instrument digital. Presentem el Novus NV5 – un piano híbrid que atorga la veritable experiència d’un acústic.

La recerca de la perfecció.

Koichi Kawai va dissenyar i va fabricar el primer mecanisme complet d’un piano acústic al Japó a principis de 1900. En les dècades que van seguir, els enginyers de Kawai han insistit en la recerca de la perfecció, mantenint-se a l’avantguarda en l’ús dels últims materials i dissenys que optimitzen l’art del piano. El mecanisme del piano vertical, Millennium III dels instruments de la sèrie K exemplifiquen la filosofia de Koichi. Aquest mecanisme molt reconegut, incorpora components produïts amb carboni ABS, un material extremadament resistent i rígid, que fan aquestes peces més fortes, lleugeres i ràpides comparades amb les mateixes peces convencionals de fusta. A més, la sèrie de pianos verticals K també incorpora les tecles més llargues per a un major control i resposta des de la part frontal fins a la posterior de la superfície de pulsació.

El futur del piano.

El mecanisme Millennium III Hybrid, representa l’última fita en l’important llegat de Kawai en la constant innovació del piano. I serveix com a peça central del NV5. Basat en el disseny del mecanisme ja provat de la sèrie K, Millennium III Hybrid manté del seu antecessor les peces compostes i les tecles més llargues, mentre que reemplaça el feltre tradicional dels martellets amb equivalents en ABS contrapesats individualment. Com piano híbrid, no hi ha cordes de metall dins el Novus perquè aquests martellets colpegen físicament en prémer les tecles, per això els seus precisos moviments es capturen gràcies a sensors òptics d’alta resolució situats sobre del mecanisme. El Millennium III Hybrid presenta tots els beneficis del mecanisme premium Kawai del piano vertical incorporat en un piano digital. Aquest assoliment d’última enginyeria permet als pianistes de qualsevol nivell gaudir de la mateixa sensació que en tocar davant d’un piano acústic, independentment de l’hora del dia i de la superfície de casa seva.

Òptima expressió.

El mecanisme del piano Millennium III Hybrid es compon de 6000 peces, cadascuna jugant un paper crucial per permetre que les pulsacions de l’intèrpret expressin tot el sentiment i l’emoció a través de la seva música. L’enginyeria de precisió dels martellets en ABS de l’NV5 es tradueix en un disseny en pro de l’estabilitat estructural i una resposta òptima en el teclat . Cada martellet individualment pesat reprodueix exactament els greus més potents i els aguts més lleugers d’un piano acústic , replicant la idèntica sensació del clic del NV5 a la d’un instrument acústic ben regulat. Els moviments precisos de cada martell es mesuren utilitzant sensors òptics d’alta resolució, oferint major exactitud que amb els sensors convencionals. Aquesta actualització reprodueix fermament la fluïdesa d’un piano acústic, i permet les interpretacions dels passatges pianíssim veloços, amb esquivaments i trinats amb més facilitat.

Realisme sense precedent.

Els preciosos pedals cromats de l’Novus i les barres de pedals a la vista, vénen de la sèrie K de la mateixa manera que el mecanisme de teclat premium Millennium III. Però a més de presentar un mecanisme real de piano acústic, el NV5 incorpora també apagadors d’un piano acústic. No hi ha cordes de metall en el Novus que requereixin un apagador físic, ja que el so de l’instrument està produït digitalment. Però, per reproduir completament cada aspecte de la interpretació en un piano acústic, el NV5 preserva el mecanisme del apagador darrere del mecanisme de teclat, replicant el pes de la fusta i del feltre, en prémer les tecles i els pedals. Aquesta innovació permet als pianistes no només escoltar com afecta el pedal de apagador al so generat pel Novus, sinó sentir les interaccions mecàniques a través de les mans i dels peus. Tal atenció al detall no té precedent en un instrument digital, i a més reforça l’objectiu del NV5 d’oferir l’absoluta experiència de tocar de manera indistingible en un piano acústic.

So expressiu natural.

Per reproduir digitalment, les impressionants qualitats tonals del piano de concert Shigeru Kawai, el Novus NV5 incorpora l’última tecnologia SK-EX Rendering. Aquesta moderna maquinària de so del piano combina el procés ja totalment establert de mostreig amb l’aproximació moderna de modelatge físic. Tot això produeix el so d’un piano ric en el seu caràcter acústic natural i amb resposta dinàmica als desitjos de l’intèrpret. Resultats d’alt nivell. Desenvolupat en col·laboració amb Onkyo, un dels fabricants capdavanters del Japó en equips d’àudio, el NV5 disposa d’uns components en filtres i amplificació dissenyats per a la reproducció de so en alta resolució. Aquesta tecnologia optimitza la claredat tonal a través de tot el rang dinàmic, mentre que ajuda a preservar les característiques d’harmonia úniques del piano Shigeru Kawai. Finalment, aquest so en alta fidelitat s’escolta mitjançant el potent sistema d’altaveus del NV5, que combina la tecnologia de la taula harmònica exclusiva de Kawai, TwinDrive amb sis drivers en els altaveus amb la qualitat de la signatura Onkyo. El resultat és una autèntica experiència interpretativa que envolta l’intèrpret, i reprodueix fidelment l’ambient tonal d’un piano acústic.

L’acústic modern.

L’impressionant moble del Novus NV5 en banús polit té les mateixes característiques en la seva producció que la sèrie d’instruments verticals K. Una qualitat de fabricació excepcional i un acabat perfecte. La seva aparença exterior s’inspira indubtablement en el disseny del piano clàssic, gràcies a la tapa i l’ampli faristol que ofereixen una sensació de molta estabilitat al seure davant d’aquest instrument. No obstant això, aquest caràcter tradicional es refina en les línies suaument corbades del NV5, acabat amb unes potes estilitzades sense sòcols pesats, així com molts detalls que modernitzen el disseny del piano. Tot i tenir un mecanisme de teclat de piano acústic i de apagadors, el NV5 és un instrument molt compacte, amb només 46 cm de profunditat, molt més petit que un piano vertical convencional. Aquest fi perfil permet als pianistes gaudir d’una experiència interpretativa totalment realista, en espais abans limitats per a un piano digital estàndard.

Avantatges del piano digital.

Mentre que les característiques del nucli del Novus es deriven inqüestionablement del piano acústic, l’instrument incorpora diverses tecnologies punteres que proveeixen els avantatges modernes d’un piano digital. Aquestes funcions es controlen abans de res per la pantalla tàctil LCD del NV5, que discretament està inserida en el lateral esquerre de l’instrument. Aquesta pantalla d’alta resolució permet ajustar les funcions i els sons des de la interfície d’usuari simplement teclejant o passant el dit sobre la pantalla. L’apagat automàtic de la pantalla durant la interpretació es pot programar i així preservar l’aspecte clàssic del Novus, i minimitzar qualsevol distracció per a l’intèrpret. Al contrari d’un piano acústic, el Novus NV5 ofereix una varietat d’opcions per connectar-se a altres dispositius, amb connectors d’àudio que permeten l’amplificació de l’instrument en sales de concert o altres grans escenaris, i els USB i ports MIDI per transferir els arxius de música ao des d’un ordinador. El NV5 fins i tot té incorporat Bluetooth, oferint la facilitat de connectar i gaudir de dispositius intel·ligents sense fils.

MODEL: Kawai NV5

Preu orientatiu: 5.750 €

Inclou banqueta.

Possibilitat de financiació.

Pova’l sense compromís a Quatre40, a Barcelona.

Podeu contactar a info@quatre40.com o al 931580203