Recentment la casa Kawai a presentat dos models de la gama CN de pianos elèctrics. Es tracta del model CN29 que substitueix al model CN27 i el model CN39 que substitueix al model CN37.

La gama CN de Kawai aporta unes sensacions de tacte i sonoritat molt properes a l’experiència de tocar en un piano acústic.

Polsació de piano de cua: 

El mecanisme de teclat Responsive Hammer III de la sèrie CN ha estat dissenyat per recrear la sensació de la pulsació d’un piano de cua Kawai. Cada tecla es pesa utilitzant martells de metall, que estan graduats (lleugerament més pesats a la zona de greus i lleugers en els aguts), igual que un piano acústic. Aquests pesos també permeten en deixar anar les tecles, que torni al seu posició original sense l’ajuda de molles, obtenint un resultat molt realista durant la interpretació. El bastidor del mecanisme es fabrica utilitzant materials reforçats perquè el teclat romangui rígid encara que es toqui amb força. A més, els coixinets de goma regulades absorbeixen la energia de les tecles i dels martellets, el que redueix els sons indesitjats del cop, i que han donat la reputació del RHIII de ser el teclat de piano digital més silenciós del mercat.

Superfície de tecla Ivory Touch:

Tots dos pianos, el CN29 i el CN39, disposen de la superfície de la tecla en Ivory Touch, que ofereix un atractiu acabat en mat, suau però no relliscós. Aquestes característiques no només són beneficioses per al control sobre els dits, sinó que contribueixen a la sensació d’estar interpretant en un piano acústic d’alta qualitat

Contrapesos:

A més dels martellets gradualment pesats, el mecanisme de teclat Responsive Hammer III incorpora contrapesos inclosos en cada tecla blanca i negra. Com en un piano acústic, aquests pesos addicionals ajuden a equilibrar la pulsació del teclat durant els passatges ‘pianíssims’, mentre que ofereix major essència i solidesa en els passatges ‘forte’.

Triple sensor:

Afegint el seu autèntic pes de pulsació, el mecanisme de teclat RHIII també inclou l’últim sistema de Kawai de triple sensor que optimitza el realisme en la interpretació. Aquest tercer sensor millora considerablement la resposta en tocar la mateixa tecla repetitivament, permetent ràpids ‘trinos’, i ofereix un so més suau i més semblant al de un piano acústic durant la interpretació.

Virtual Technician:

Els experimentats tècnics de piano són responsables de diverses entonacions, afinacions i ajustos de regulació que asseguren que el piano acústic tingui un so perfecte. La sèrie CN amb l’ajust del Virtual Technician, simula aquestes precisions digitalment perquè els intèrprets modelin els aspectes del caràcter tonal d’un piano i l’adoptin perfectament a les seves preferències personals.

Reverb inspirador:

Després de seleccionar el so del piano acústic desitjat i de personalitzar les seves característiques, el pas final és triar la localització perfecta de la interpretació. Els simuladors de reverb de la sèrie CN permeten al pianista posicionar-se en qualsevol de les sis localitzacions ofertes, des d’un aula d’assaig fins a una catedral.

So d’auriculars:

Un dels múltiples beneficis de posseir un piano digital és la possibilitat de connectar un parell d’auriculars, permetent als intèrprets gaudir de l’instrument sense molestar als altres. La tecnologia d’auriculars SHS en la sèrie CN augmenta la profunditat i el realisme del so del piano quan s’escolta pels auriculars i ajuda a reduir la fatiga auditiva quan es toca el piano durant molt de temps.

Bluetooth.

El CN29 i el CN ​​39 ofereixen una connectivitat incorporada de Bluetooth MIDI, permetent la comunicació entre els pianos i els dispositius intel·ligents sense fils i fent gaudir d’una varietat d’aplicacions relacionats amb la música. El CN39 també incorpora la capacitat Bluetooth Audio, que permet interpretar els sons de les cançons i els vídeos a través l’amplificador i els altaveus Onkyo.

Kawai CN29

 • Mecanisme del teclat Responsive Hammer III.
 • Superfície de tecla Ivory touch, triple sensor, let-off i contrapesos.
 • Sons de gran piano Shigeru Kawai SK-EX i Kawai EX.
 • Dos potents altaveus, amb potència de sortida de 40 W.
 • Bluetooth ® MIDI integrat.
 • Estudi clàssic incorporat i llibre de lliçons d’Alfred.
 • 136 (An) x 40,5 (P) x 86 (Al) cm
 • Preu orientatiu: 1.240 €

 

Kawai CN39

 • Mecanisme del teclat Responsive Hammer III.
 • Superfície de tecla Ivory touch, triple sensor, let-off i contrapesos.
 • Sons de gran piano Shigeru Kawai SK-EX, SK-5 i Kawai EX.
 • Quatre potents altaveus, amb potència de sortida de 40 W .
 • Bluetooth ® MIDI i àudio integrat.
 • MP3 / WAV / SMF Reprodueix, grava i overdub a USB .
 • 144,5 (An) x 43,5 (P) x 88 (Al) cm
 • Preu orientatiu: 1.520 €

 

Per a més informació i disponibilitat no dubteu a contactar-nos.

Tel. 93 158 02 03

mail: info@quatre40.com