A Quatre40 ens complau anunciar-vos que ja comptem amb el piano digital Kawai CA-78 a la nostra exposició. D’aquesta manera oferim als nostres clients poder provar sense compromís el que està considerat un dels millors teclats contrapesats del mercat, el Grand Feel II, amb tecla de fusta.

KAWAI CA-78. L’experiència del piano de concert a casa.

Mecanisme de teclat de fusta Grand Feel:

El mecanisme de pulsació d’un piano acústic ve donat per multitud de components que funcionen harmoniosament al polsar una tecla. Que aquest mecanisme estigui perfectament regulat és imprescindible per a que el pianista pugui expressar varietat de sentiments per mitjà de la música ja que la intensitat o la suavitat responen als matisos tàctils transmesos pel teclat.

Amb la gama Concert Artist de Kawai s’ha aconseguit transmetre la complexitat del moviment del mecanisme d’un piano acústic a un instrument digital combinant els materials adequats, el moviment i el mecanisme per a recrear la pulsació dels millor pianos de cua.

Les 88 tecles blanques i negres estan integralment construïdes amb fusta, no amb una capa de plàstics amb laterals de fusta. Això assegura la distribució uniforme del pes de cada tecla al llarg de tot el seu recorregut.

Un altre factor que intervé a l’hora de emular el contrapès d’un piano acústic és la distància de tecla fins al pivot de metall. En el cas de la pulsació Gran Feel II la mesura d’allargada de tecla fins al pivot és la mateixa del teclat d’un piano de cua.

Superficie Ivory Touch i Ebony Touch:

Els mecanismes de teclat Grand Feel presenten un material en superfície de les tecles blanques denominat Ivory Touch. Aquest material aporta la sensació del marfil  amb un acabat suau i no relliscós.

En el cas de les tecles negre el material es denomina Ebony Touch que reprodueix el tacte fi i brillant del banús.

Tecnologia “Progressive Harmonic Imaging”.

Al tocar un piano acústic la quantitat de pressió exercida a cada tecla no només afecta al nivell de volum produït sinó també al caràcter tonal de cada nota. La tecnologia Harmonic Imaging te registrada a cada nota diferents mostres de gravació que s’emeten en funció de la pressió utilitzada. Aquest dibuix acústic acurat assegura una suau transició tonal per tot el recorregut del teclat.

Extres dels pianos digitals:

El pianos digitals ofereixen una sèrie d’avantatges electròniques que fan molt fàcil poder tocar en qualsevol moment del dia… i de la nit. Volum regulable i sortida d’auriculars per a què puguis tocar sense molestar i ser molestat.

Amb la sortida USB podreu ampliar el ventall d’aplicacions connectant el vostre piano a l’ordinador.

El Kawai CA78 compta amb connexió Bluetooth per a que puguis connectar al mòbil o ordinador.

Preu Orientatiu: 2590 €

Per a més informació descarrega el catlàleg del producte en castellà o accedeix a la fitxa del produte:

CATÀLEG CA78

FITXA KAWAI CA78

Gaueix de la demostració del Kawai CA78 en castellà:

Per a més informació no dubteu a visitar-nos al carrer providència 37 (Gràcia) Barcelona. Tel. 93 158 02 03