Aquest agost s’ha complert dos anys que vàrem obrir la nostra petita botiga de pianos a la Vila de Gràcia.

Durant aquests dos anys ens hem esforçat per donar servei de venda, reparació i afinació de pianos.

Hem tingut la sort de trobar un equilibri ideal combinant en la nostra exposició pianos nous de la prestigiosa marca japonesa Kawai i pianos d’ocasió posats a punt per tal de poder oferir un ampli ventall de possibilitats i qualitats. També hem dedicat un espai per al piano digital i al teclat.

Hem continuat treballant amb complicitat d’una gran varietat d’escoles de música d’arreu de Catalunya i hem gaudit de recitals a la botiga com la “Trobada musical”.

Hem cedit la nostra aula per acollir a músics professionals participants del prestigiós Concurs Internacional de Pianos Maria Canals i hem disposat el nostre espai per a oferir classes de piano.

Ara, havent complert dos anys, volem fer un pas endavant. Iniciem el nou curs amb l’ambició d’ampliar la nostra oferta d’instruments musicals!

Amb la voluntat de seguir sent especialistes en pianos volem anar trobant espais per a oferir instruments i accessoris d’altres famílies. Flautes, harmòniques, petita percussió, cordes i accessoris de guitarra… fins i tot una petita secció d’instrument tradicional.

D’aquesta manera obrim les portes a tothom qui es vulgui començar a introduir al món de la interpretació musical per a que trobi a Quatre40 instruments de qualitat a bon preu i amb assessorament personalitzat.

A la nostra web podreu consultar els productes que poc a poc anirem adquirint, i recordeu, si necessiteu algun instrument que no tenim us l’aconseguim!

Com ja sabeu, per a qualsevol dubte ens podeu contactar sempre que vulgueu a info@quatre40.com i al tel. 93 158 02 03.

Recordeu, volem ser la vostra botiga d’instruments musicals!