Aquest maig volem que sigui el mes dels pianos verticals de 120 cm. Per això oferim a un preu especial el piano renovat Yamaha U1 i fem ressò de l’oferta de proveïdors de Kawai en el model ND21.

Oferta Yamaha U1 renovat. Només durant el mes de maig.

Els pianos renovats són instruments d’alta gama usats que han estat sotmesos a un exhaustiu procés de renovació i restauració al Japó, substituint així, tots el components que hagin estat exposats un possible desgast a causa de l’ús. És per això que tots els nostres pianos renovats tenen fins dos anys de garantia.

El Piano Yamaha U1 és un dels més apreciats en escoles de música i conservatoris gràcies a la seva alta fiabilitat de tacte i afinació. Es tracta d’un instrument fabricat al Japó que aporta una sonoritat potent, precisa i brillant. Aquestes característiques el fan un instrument referent dins de la gama de pianos verticals.

Durant aquest mes de maig (i fins a vendre’l) promocionarem el Yamaha U1 a 3.900 € (abans 4.300 €). Amb el preu s’inclou el transport (Barcelona i rodalies), afinació, banqueta regulable i 2 anys de garantia.

Possibilitat Financiació en 24 mesos sense interessos .TAE 4,01%*

Kawai ND21.

La casa japonesa Kawai és un referent mundial en el món del piano gràcies a la seva altíssima qualitat de producció i la seva estabilitat d’afinació i maquinària. Ofereix una sonoritat precisa i dolça amb una relació qualitat preu inigualable.

L’ ND21 és de la gama de 120 cm. És un model seleccionat entre els distribuïdors de la marca i el propi proveïdor per a poder-lo oferir a un preu magnífic.

El preu del model ND21 de Kawai és de  3.990 €. S’inclou el transport (Barcelona i rodalies), afinació, banqueta regulable i 2 anys de garantia.

Possibilitat Financiació en 24 mesos sense interessos .TAE 4,01%*

Pots venir a provar el Yamha U1 renovat i el Kawai ND21 a Quatre40. Al carrer providència 37 de Barcelona (Gràcia). Per a més informació ens pots contactar al 93 158 02 03 o a info@quatre40.com

 

 

*Import mínim 288 euros. Exemple de financiació per a 600 euros en 24  mesos. Comisió de formalizació 4% (24 euros) a pagar en la primera mensualitat. Mensualitat 25 euros. Import total adeudat 624 euros. TIN 0% TAE 4,01%. Interessos subvencionats per Quatre 40. Oferta subjecte a la prèvia autorizació de Banco Cetelem S.A. Sociedad Unipersonal posterior a estudi de la documentació aportada i firmada del contrate.
Data de validesa de la oferta financera fins 31 de Desembre de 2018.