AnyTime X2, Hybrid Piano.

Els instruments AnyTime X2 incorporen una funció de silenciat acústic amb potents components d’àudio digital que permeten als pianistes seguir gaudint de les sensacions inconfusibles d’un piano tradicional sense molestar a la família o als veïns escoltant el so a través d’uns auriculars.

A part, la seva vessant digital amplia significativament les funcions del piano AnyTime2 més enllà de les d’un instrument acústic tradicional incloent funcions tan útils la transposició, metrònom, gravadora de cançons i varietat de sons

Prestacions:

  • Font de so Harmonic Imaging de Kawai.
  • Polifonia de 256 notes.
  • Sons interns: 27
  • Reverberacions: 5
  • Metrònom.
  • Àudio gravador USB.
  • Tècnic virtual.
  • Connectors: MIDI (IN/OUT), USB, Line IN, Line Out, Auriculars.

Sistema AnyTime de Kawai. La millor manera de gaudir del teu piano acústic…. tant de dia…. com de nit!

Vine a provar-lo a Pianos Quatre40.

C/ Providència 37, 08024 Barcelona (Gràcia)