Nou Model de Piano Digital Kawai KDP110

Una nova Pulsació per a un nou piano.

La pulsació “Responsive Hammer Compact (RH II Compact) del Kawai KDP110 s’ha dissenyat per representar el toc distintiu del tacte d’un piano acústic. Basat en la aclamada pulsació RH de Kawai, la versió compact també utilitza diferents contrapesos per representar la variació de tacte que tenen els pianos en funció del tamany i pes de cada martell.

Triple Sensor.

A l’igual que la gama CN, el KDP110 compta amb un triple sensor que afavoreix poder donar una millor resposta a les diferències de dinàmiques utilitzades a l’hora de tocar el piano. Amb el triple sensor es processa amb més precisió la velocitat i força amb la que es premen les tecles.

Tecnologia d’imatge harmònica

Més enllà del volum, el so d’un piano acústic va variant en funció de la quantitat de pressió que s’utilitza al tocar-lo. La tecnologia d’imatge harmònica és la que se’n carrega de fer sonar vàries mostres de so d’una mateixa nota en funció de la pressió exercida. D’aquesta manera al tocar d’una manera suau l’instrument sonarà amb una tonalitat dolça mentre que al fer un fortissimo el so serà més contundent i directiu.

Altres prestacions:

Reverberació realista: el model KDP110 està dissenyat amb la possibilitat d’escollir varis efectes de reverberació per recrear ambients que van des d’una petita sala de concerts fins a grans sales de música.

Sons i tonalitats: a part de poder decidir de tocar amb el so de varis pianos de la gama de Kawai també pots escollir en fer sonar altres tipus d’instruments com l’orgue, clavicèmbal, cordes o vibràfon..

Connectivitat: gràcies a la seva sortida i entrada midi USB podràs connectar el teu piano a un ordinador. Això li dóna un ampli ventall de possibilitats que va des de la gravació fins a l’escriptura de partitures.

Bluetooth i tècnic virtual: gràcies a la connectivitat Bluetooth podràs connectar el teu piano a un Ipad i per mitjà de l’aplicació de tècnic virtual condicionar la sonoritat de l’instrument com si fossis un tècnic de pianos.

Amb la sortida al mercat del KDP110 Kawai a aconseguit poder enlglobar una molt bona qualitat de tecla i sonoritat a un preu insuperable.

PREU ORIENTATIU: 840 €

Per a més informació de preu i disponibilitat podeu contactar amb Pianos Quatre40 al 93 158 02 03 o a info@quatre40.com

C/ de la providència 37, 08024 Barcelona (Gràcia)