Ja estem acostumats a que Kawai ofereixi en els seus pianos digitals prestacions encarades a buscar la màxima emulació del piano acústic, ja sigui tant per mitjà del so com del tacte. Amb la sortida al mercat del model CA-48 la marca es reafirma oferint, a un molt bon preu, la seva primera gama de piano digital amb tecla de fusta.

Mecanisme de teclat Grand Feel Compact:

Aquest mecanisme combina  un material de qualitat i un mecanisme de contrapès per a reproduir una pulsació de piano de concert.

Al igual que un piano acústic, les tecles, fetes de peces llargues de fusta, basculen sobre un pivot de metall reproduint un moviment de balanceig. Els contrapesos estan regulats de manera progressiva per imitar les diferències de pes que hi ha entre les tecles dels baixos i les dels aguts. A més, aporta especificacions addicionals com el sistema let-off que simula l’efecte d’escapament dels pianos clàssics.

Tecnologia “Progressive Harmonic Imaging”.

Al tocar un piano acústic la quantitat de pressió exercida a cada tecla no només afecta al nivell de volum produït sinó també al caràcter tonal de cada nota. La tecnologia PHI te registrada a cada nota diferents mostres de gravació que s’emeten en funció de la pressió utilitzada. Aquest dibuix acústic acurat assegura una suau transició tonal per tot el recorregut del teclat.

Extres dels pianos digitals.

El pianos digitals ofereixen una sèrie d’avantatges electròniques que fan molt fàcil poder tocar en qualsevol moment del dia… i de la nit. Volum regulable i sortida d’auriculars per a què puguis tocar sense molestar i ser molestat.

Amb la sortida USB podreu ampliar el ventall d’aplicacions connectant el vostre piano a l’ordinador.

La connexió Bluetooth permet connectar el CA48 l’ipad  per a poder usar l’aplicació del Tècnic Virtual per a què puguis modificar el so de piano fins que te’l facis a mida.

Totes aquestes prestacions junt a un preu ajustat fan del CA48 un magnífic piano per aprendre a tocar.

Per a més informació no dubteu a visitar-nos al carrer providència 37 (Gràcia) Barcelona. Tel. 93 158 02 03

Accediu clicant al catàleg oficial del producte: Catàleg CA48