Una de les coses que més ens agrada de la nostra professió és que dia rere dia ens mantenim en contacte amb persones que s’estimen la música per damunt de tot.

Hi ha moments que gaudim d’aprendre de grans músics mentre que en altres instants el sol fet de tenir un intercanvi d’impressions amb algun apassionat d’aquest art és suficient per reafirmar que no només es tracta de tons i ritmes sinó d’un llenguatge universal a l’abast de tothom.

Aquest passat dissabte 3 de juny va tenir lloc a la botiga una trobada musical on un grup d’entussiasmats d’aquest art ens van fer viure amb les seves interpretacions una estona inoblidable. Piano, viola i cant amb obres que anaven des de clàssics des Bach i Scarlatti fins a temes bandes sonores de pel·lícules.

El més valuós de la trobada va ser que no es tractava d’un grup de virtuosos competint per la millor representació sinó d’un grup de músics de tots els nivells que simplement gaudien d’aquell moment sense valorar la perfecció de les seves interpretacions.

Evidentment des de Quatre40 volem agrair a tots els músics que ens brindessin una estona del seu temps per fer-nos emocionar amb les seves propostes musicals. Especialment volem agrair l´empenta i el treball de l’Amadeu Punset que ajudant-se de la seva passió per la música va tirar endavant l’organització d’aquest acte.

Per últim, reafirmar-nos que des de Quatre40 sempre estarem oberts a donar suport a aquesta mena d’iniciatives per lo que emplacem a tothom que tingui alguna inquietud o proposta artística a contactar-nos.

Us adjuntem un petit vídeo resum de la “Trobada musical”. Agraïm a Montserrat Sanz que ens hagi cedit les imatges.