Kawai CN-27 i CN-37

El passat més de febrer es van presentar la nova gama de models de piano digital Kawai CN. El CN27 i el CN37.

Aquests instruments estan emmarcats dins de la gama mitja alta i són perfectes per a tothom que vulgui iniciar-se al món del piano, aconseguint una gran qualitat de tacte i so a preus insuperables.

Els pianos digitals de la casa Kawai ens tenen acostumats a estar a l’avantguarda amb prestacions que ens apropen al màxim les sensacions que es tenen l’interpretar en un piano acústic. En aquest cas els arguments que ens presenta responen a tres factors, la pulsació, la sonoritat i les prestacions electròniques.

LA PULSACIÓ

Mecanisme de teclat Responsive Hammer III.

 El nou mecanisme RHIII de la gama CN recrea la pulsació d’un piano acústic de cua amb un moviment realista, rígid i amb un disseny sense molles que ofereix una experiència musical fluida i natural.

El pes del teclat és progressiu i calibrat per a reflectir la variació de resistència que es detecta entre les tecles més greus i les més agudes d’un piano acústic.

Les tecles compten amb la prestigiosa superfície Ivory Touch. Es tracta d’un material amb textura fina que absorbeix la suor i humitat dels dits proporcionant un major control a l’hora de tocar.

LA SONORITAT

El so d’un piano de cua.

Kawai a compta amb la seva prestigiosa gama de pianos acústics SK per enregistrar les mostres dels seus instruments de la gama CN. Es fa una gravació individual de cada nota en una gran gama d’intensitats. Es registren i s’analitzen meticulosament per poder reproduir en exactitud i de manera meticulosa les sensacions originals del piano acústic.

Per poder buscar en profunditat la perfecció del so la gama CN inclou el Virtual Technician. Es tracta d’una prestació que permet  pot condicionar i retocar la sonoritat proposada per Kawai buscant els matisos propis aconseguint un major rendiment de l’instrument.

 PRESTACIONS DIGITALS

La nova gama CN de Kawai aporta un ventall de prestacions electròniques que van molt més enllà del número i la qualitat dels sons.

Connexió Bluetooth. A part dels ports estàndards USB i MIDI, la nova sèrie CN també ofereix tecnologia Bluetooth MIDI integrada que permet la connexió sense cables del piano digital amb dispositius intel·ligents. Això fa que s’ampliïn les funcionalitats amb un ampli ventall d’aplicacions.

Experiència Millorada en Auriculars. La nova tecnologia de so espaiat SHS realça la profunditat i el realisme dels sons de piano al ser reproduïts en auriculars.

DIFERÈNCIES ENTRE ELS MODELS CN27 I CN37

Les diferències entre els dos models de la gama estan sobre tot subjectes a les prestacions electròniques i a l’amplificació.

Compartint la mateixa sonoritat i pulsació, el model CN27 te fins a 19 sons i una amplificació de 20W emesa a través de 2 altaveus de 12 cm mentre que el CN37 té  352 sons i l’amplificació emet per dos bandes d’altaveus, una superior i una inferior.

Els dos compten amb tapa i faristol regulable.

Podeu consultar el catàleg en castellà al següent enllaç:

Catàleg Gama CN

Evidentment, per a qualsevol consulta ens podeu contactar al 93 158 02 03

Podeu provar aquests models i d’altres a Quatre40, carrer Providència 37 de Barcelona (08024)