Pianos Verticals, sèrie K. Next piano generation.

Un dels motius que ens va fer decidir a distribuir els instruments Kawai és que es tracta d’una casa que només es dedica a fabricar pianos i que està en constat evolució mantenint-se a l’avantguarda amb idees revolucionàries i amb l’ús de materials d’última generació.

Tota aquesta reconeguda tecnologia és el complement perfecte per a les més de nou dècades de treball, experiència i tradició, donant com a resultat final un esperit innovador que no deixa de ser l’essència de Kawai.

Tots aquests trets diferencials els podreu trobar i gaudir a la sèrie K de pianos verticals de Kawai.

Val la pena enumerar tres dels pilars que fan de la sèrie K una de les millors del mercat. La pulsació, la sonoritat i el disseny del moble.

PULSACIÓ ÒPTIMA

Una bona pulsació és imprescindible per tenir un bon control del rang dinàmic, necessari per poder transmetre un ampli ventall de sensacions a l’hora d’interpretar.

  • La força del “pianissimo”

Una de les característiques d’un bon piano és el seu rang dinàmic; la capacitat de tocar tant “fortíssimos” eixordadors com delicats “pianíssimos”. La superioritat tecnològica del mecanisme de percussió Millenium III Upright es fa evident gràcies a la capacitat de crear el pianissimo perfecte.

El mecanisme de percussió Millenium III compta amb components d’ABS carboni, un material compost creat per mitjà de la fibra de carboni. És increïblement resistent i rígid, el que permet poder obtenir components i peces més lleugeres sense sacrificar solidesa. El resultat és un mecanisme de percussió més fort i ràpid amb més potència, millor control i major estabilitat.

Maquinària Millenium III

  • Barra dels martells d’alumini de doble biga i suports d’alumini fos del mecanisme de percussió.

La barra és la columna vertebral del mecanisme de percussió del piano. En la sèrie K es d’alumini i compta amb l’innovador disseny de doble biga que ofereix solidesa i estabilitat.

Els suports d’alumini del mecanisme de percussió estan dissenyats a partir d’un motlle a mida. Les peces es fabriquen sempre de la mateixa manera. Els pianos de la sèrie K compten amb tres suports d’alumini fos del mecanisme de percussió per a proporcionar més solidesa, uniformitat i estabilitat per així obtenir sempre la pulsació precisa.

Soport Alimumini fos

 

SONS QUE ENAMOREN.

La tradició i la tecnologia són elements claus per entendre el to d’un piano. La tradició assenta les bases del caràcter tonal distintiu. La tecnologia aporta vida, amplitud i profunditat que es manté durant generacions.

  • Martells amb nucli de caoba, grapes en forma de T i doble capa de feltre.

Els models dels martells de caoba són lleugers i extremadament receptius. La caoba, que s’utilitza en els millors pianos, és el que es fa servir en els models de martells de la sèrie K. A part compten amb grapes en forma de T per a preservar la seva forma, i estan equipats amb una capa interior addicional de feltre per a crear un to excepcional.

Martell de núcleo de caoba

 

  • Tapa harmònica cònica massissa.

La tapa harmònica és el cor del piano. La seva funció és transformar les vibracions de les cordes en un to potent i ressonant. Kawai utilitza només taulons tallats a partir de quarts de tronc macís per fabricar les tapes harmòniques de la sèrie K. A més, tenen forma cònica per maximitzar la seva capacitat per a produir sons.

Tapa harmònica anterior

  • Barres de contorn que reflecteixen el so.

Les barres de contorn remodelen la zona del so de la tapa harmònica de manera que sigui similar al d’un piano de cua reflectint la energia acústica cap a dins per augmentar la potència tonal.

  • Conjunt posterior sòlid i equilibrat.

Els pianos de la sèrie K estan dissenyats per a ser molt robustos; d’aquesta manera es garanteix la estabilitat del to i la pulsació. La tapa harmònica està subjecta  a unes barres posteriors laminades de una resistència excepcional i per una placa de reforç de disseny propi garantint un conjunt posterior macís i equilibrat.

 

ATRACTIU DISSENY DE MOBLE

Els pianos de la sèrie K presenten una línia elegant i detallada que dóna un aspecte majestuós.

  • Pedals de llautó fos.

El procés de fosa de creació pròpia combina el llautó fos amb un nucli d’acer robust. El resultat són uns magnífics i resistents pedals resistents al pas del temps.

  • Ampli faristol.

El faristol, que es troba integrat a la tapa, compta amb una longitud de quasi un metre per a col·locar vàries partitures o llibres.

  • Rodes de llautó i sistema de “caiguda lenta”

Les rodes de davant són de llautó. Els models de la sèrie K compten amb un sistema de doble roda.

El sistema de caiguda ultra lenta “Soft Fall” protegeix les mans i els acabats del piano.

UN PIANO PER A CADA NECESSITAT

La sèrie K de Kawai compta amb un total de cinc models diferents amb mesures progressives que s’ajusten a tota mena de necessitats. Visita la fitxa de cada model als segënts enllaços:

Kawai K-200:  114 cm d’alçada.

Kawai K-300: 122 cm d’alçada.

Kawai K-500: 130 cm d’alçada.

Kawai K-600: 134 cm d’alçada.

Kawai K-800: 134 cm d’alçada.

Per saber quin dels models tenim a la nostra exposició pots cocontactar-nos al 931580203 o a info@quatre40.com

Podeu provar-los a Pianos Quatre40, al carrer Providència 37 del barri de Gràcia de Barcelona.