Desde Quatre40 ens complau anunciar-vos que ja podeu visitar la nostra secció de piano digital i teclat.

Es tracta d’una acurada selecció d’instruments que, a un preu ajustat, ens ajudaran a introduïr al món de la música i del piano en particular.

Els teclats tàctils de 5 octaves són una opció econòmica per a les persones que vulguin iniciar-se a l’aprenentatge musical fent una mínima inversió. Són instruments de 61 tecles amb resposta al tacte on es poden reproduir mútiples sons a part del piano. A Quatre40 podreu trobar teclats sensitius seleccionats a partir de 290 €.

El piano digital és un instrument electònic que imita el piano acústic de forma sonora i física. Consta de 88 tecles sensitives que estan contrapesades per emular el pes dels martells d’un piano clàssic. A part, el so flueix a partir de diferents mostres enregistrades que es reprodueixen en funció de la intensitat en l’execució de l’intèrpret. El volum és regulable i s’hi poden conectar auriculars. En trobareu de format mòbil o amb moble fix. A Quatre40 podreu trobar pianos digitals seleccionats a partir dels 450 €.

La intenció de Quatre40 és que al nostre establiment del carrer Providència 37 de Barcelona  pugueu trobar un ampli ventall d’instruments que englobi des d’un senzill i eficaç teclat fins a un piano acústic d’alta gama.

Quatre40, tot pianos!